POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI


POPUSTI, AKCIJE, BESPLATNI KUPONI - BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- NA MESTU KORIŠĆENJA USLUGE, NA TELEFONU POKAZATI KUPON. PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST..... 066 54 208 09

 • Sicilija, letovanje: 500 din i već od 324€, za 8 noćenja sa doručkom i prevoz

Sicilija, letovanje: 500 din i već od 324€, za 8 noćenja sa doručkom i prevoz


Stara cena: 1200,00 din

Cena: 500,00 din

Ušteda: 700,00 din

Podelite ovu ponudu:

Preuzmite besplatan kupon sa vašeg naloga

Opis ponude


 • Letovanje na Siciliji
 • Poseta Rimu, Napulju i ostrvu Kapri
 • 13 dana / 8 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
RASPRODATO

Termini putovanja

HOTEL LA RIVA 3*

 • 30.06.-12.07. 324€  
 • 14.07.- 26.07. 344€  
 • 01.08.-13.08 364€ 
 • 17.08.-29.08 354€

HOTEL KINGS HOUSE 3*

 • 14.07.-26.07. 324€  
 •  01.08.-13.08 344
 • 17.08.-29.08 334€

HOTEL SOLE MAR 3*

  RIM glavni grad Italije i pokrajine Lazio.  Po legendi osnovan je 753. Godine p.n.e. „Večni grad“, „ Grad sedam brežuljaka“, „Prestonica sveta“... Ne propustite obilazak Koloseuma, posetu Vatikanu, espresso u Via Veneto... i obavezno bacite novčić  u fontanu  Di Trevi, da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom i romantičnom sećanju!

  ĐARDINI NAKSOS grad na istočnoj jonskoj obali Sicilije, oko 60 km udaljen od aerodroma u Kataniji i oko 6 km od Taormine. Malo ribarsko naselje koje zajedno  sa  susednom Taorminom važi za najpoznatije letovalište na ostrvu. Plaža je šljunkovita, a duže šetališta je mnoštvo prodavnica, kafića, barova gde se možete uživati uz pivo ili ukusan sladoled.

  MASCALI u senci  Etne, na istoku Sicilije lociran je grad Mascali, na samoj obali Jonskog mora,  na 30km od Catanie i 15km od Taormine, nudi bogat turistički sadržaj. Nadaleko poznato vino iz Mascalija takođe treba da se nađe na Vašoj „to do list“. Šarmantni Mascali će Vas razoružati i naterati da mislite o ponovnom povratku na Siciliju i njenim prelepim plažama.

  SANT’ALESSIO je primamljiva turistička destinacija Sicilije. Na jugu se smenjuju litice i jezera, a zaliv Salo idealno je stanište za kvalitetne ribe, naročito školjke. Grad i dalje zadržava elemente posebnog istorijskog i arhitektonskog značaja. Ali Sant Alessio takođe ima svoje popularne legende. Najpopularnija je legenda Plutonic koja govori o blagu skrivenom pod zemljom, koje proizilazi iz postojanja pećina. Čak i piratske aktivnosti u to vreme, na ovom mestu doprinele su formiranju takvih legendi.Sa čistim i svežim morem, SantAlessio uticaće na kompletan doživljaj leta na ovim plažama, gde sunce peče, ali ne gori, u direktnom kontaktu sa ostacima drevne prošlosti i moderne zemlje koja teži da postane respektabilno mesto među najpoznatijim turističkim destinacijama.

  NAPULJ  “Mia bella Napoli” grad koji će vam se dopasti na prvi pogled, grad pun života i smeha, jedni kažu opasan, drugi kažu čaroban, a treći citiraju onu čuvenu:” Videti Napulj i umreti”. U ovom gradu se rodila prva pizza, a davne 1889. godine kada je kraljica Margareta od Savoja posetila Napulj tadašnji čuveni pizza majstor Rafael napravio je pizzu u bojama trikolorne italijanske zastave i od tada čuvena pizza nosi naziv Margarita. U svojoj prošlosti promenio je dosta vladara: Vizantija, Lombardi, Normani, Anžujci, Španija, Burboni. Bio je glavni grad Kraljevstva Dve Sicilije, i glavni grad Napuljske kraljevine.

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. dan / BEOGRAD –  Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS –a sastanak u 16:30, polazak  u 17:00. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

  2. dan / RIMPoslepodnevni dolazak u večni Rim, grad star 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativne šetnje”upoznajmo Rim” sa lokalnim vodičem. Noćenje.

  3. dan / RIM – VATIKANDoručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Vatikana – posete vatikanskim muzejima uz stručno vođenje lokalnog vodiča. Vatikanski muzeji datiraju još iz vremena pape Julija II ( 16. vek ), a njihove kolekcije se još uvek obogaćuju. Prilikom posete muzejima, obilaze se najznačajnije zbirke: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz XVI veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo, Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara, a kojoj je u periodu od 1508. do 1511. godine Mikelanđelo Buonaroti oslikao svod temama iz Starog zaveta, da bi oko 30 godina kasnije, kao temu za prostor iznad oltara, izabrao Strašni sud. Potom se obilazi unutrašnjost najveće crkve na svetu, Crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pijeta“, jedino potpisano Mikelanđelovo delo. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Siciliju. Noćna vožnja kroz Italiju.

  4. dan / SICILIJA-ST.ALESSIOS/MASCALI /GIARDINI NAXOSU jutarnjim časovima dolazak u luku Villa San Giovanni. Vožnja trajektom do Messine. Dolazak na Siciliju u prepodnevnim časovima. Smeštaj u  hotel. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...Noćenje.

  5.dan / SICILIJA-ETNA - KATANIJA Doručak. Fakultativni izlet na vulkan ETNU. Simbol i zaštitni znak Sicilije. Vožnja kroz vinograde i živopisne predele podnožja Etne, mesto Zaferana odakle se pruža panoramski pogled na obalu Jonskog mora. Odlazak do visine od 1900 m, degustacija lokalnih domaćih proizvoda (vino, rakija, med…). Slobodno vreme za individualnu šetnju oko kratera nastalih pre 100 g. ili mogućnost odlaska do poslednjeg aktivnog kratera na visini od 3000 m. U povratku obilazak Katanije, drugi po veličini grad na Siciliji i najveći ekonomskoi centar ostrva… Panoramsko razgledanje grada:  Vila Belini, rimski amfiteatar, kvart grada pod zaštitom UNESCO-a, tvrdjava Ursino, trg Duomo, , ulice Corso Italia i Etnea, palata Biskari, panorama luke i dela grada poznatog pod nazivom Ćiminjere, kraće slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

  6.dan / SICILIJA- TAORMINADoručak. Najposećeniji turistički centar Sicilije. Grad Taormina se nalazi na istočnoj strani ostrva i najpoznatijie je letovalište na Siciliji. Ima fenomenalan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Taormina je poznata po svom letnjem filmskom i muzičkom festivalu koji se održava u antičkom amfiteatru tokom letnje sezone. Iz razloga što je Taormina na brdu ( 300 m nadmorska visina), do podnožja gde se nalaze plaže dolazi se žičarom koja radi tokom celog dana. Do Taormine se stiže autobusom, vožnja žičarom do Porta Mesine i slobodno vreme za šetnju glavnom ulicom Corso Umberto. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

  7.dan / SICILIJA-SIRAKUZA  Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u  jedan od najlepših gradova Sicilije,-SIRAKUZU, izgradjen na najmanjem ostrvu u sklopu Sicilije i poznatog pod nazivom – beli biser Jonskog mora. Nakon sat i po vožnje autoputem, dolazak u Sirakuzu. Barokni grad koga su osnovali grci u 8 v.pne. uglavnom je poznat po čuvenom matematičaru Arhimedu koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Obilazak grada: Arhimedov trg, Pešačko razgledanje grada: Apolonov hram, Katedrala, crkva Sv. Lucije. fontana Aretuze… Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog krstarenja u najlepšem zalivu Sirakuze. Povratak u hotel. Noćenje. 

  8.dan / SICILIJA-PALERMO-MONREALE Doručak.  Celodnevni fakultativni izlet u najveći glavni grad Sicilije-PALERMO. Vožnja kroz srce ostrva, kroz maslinjake i plantaže crvenih pomorandži. Po dolasku u Palermo panoramsko razgledanje grada: trgovi Quattro Canti, Pretoria, Risorgimento, Marina, Pozorišta… Slobodno vreme za individualna razgledanja. U poslepodnevnom razgledanju posećuje se katedrala posvećena sveticama zaštitnicama grada kao i katedrala u Monrealu ukrašena mozaicima. Povratak u hotel. Noćenje.

  9.dan / SICILIJA-SICILIJANSKA SELA Doručak.  Poludnevni fakultativni izlet u SICILIJANSKA SELA. Poseta tipičnim Sicilijanskim mestima Forca d’Agro i Savoka, poznatim kao scenografija za snimanje filmskog serijala “Kum”. Upoznavanje sa lokalnom tradicijom i običajima na Siciliji u autentičnom ambijentu. Obilazak crkve S. Lućije, poseta muzeju u Savoki i čuvenom baru Viteli u kojem je Al Paćino snimao legendarne scene. Povratak u hotel. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Noćenje.

  10.dan / SICILIJA-NAPULJDoručak. Napuštanje hotela. U večernjim časovima polazak prema Messini – gradu koji zovu Vrata Sicilije.Ukrcavanje na trajekt.Nastavak putovanja prema Napulju. Noćna vožnja kroz Italiju.

  11.dan / -NAPULJPrepodnevni dolazak u Napulj, rodno mesto čuvenog Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a. Razgledanje grada : Kraljevska palata, gradska kuća, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I, Nacionalni areheološki muzej... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme u poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Pompeju, odlazak vozom do Pompeje. Ovaj grad je bio najveći i najbogatiji trgovački centar u antičkom periodu, potpuno je uništen u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Tokom razgledanja obići ćemo ulice na kojima su se nekada nalazili forumi, prodavnice, hramovi… Povratak vozom u Napulj. Noćenje.

  12.dan / NAPULJ-KAPRIDoručak. Celodnevni fakultativni izlet na ostrvo KAPRI. Zašto predlažemo da posetite ostrvo Kapri? Čuven po svojim lepotama od 19. veka počeo je da mami književnike slikare i druge umetnike. A od 20. veka ovo ostrvo je počelo da privlači i svetski džet set. Doživite i Vi ovo čudesno ostrvo svojim čulima … Polazak iz luke i nakon polučasovne vožnje brodom stižemo do ostrva. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije, danas mondensko letovalište. Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa,poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi Avgustin I njegov naslednik Tiberije imali svoje vile. Obilazak mesta Kapri:  Mala luka, prelepe plaže, restorani… Slobodno vreme za kupanje i uživanje na ostrvu. Povratak u Napulj. Nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

  13. dan / BEOGRAD – Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. ( Kraj usluga )

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD, audio oprema,)
  • Smeštaj u Rimu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
  • Smeštaj na Siciliji  (6 noćenja sa doručkom u hotelu Solemare 3*-St. Alessio /King’s house hotel 3*-Mascali u 1/2 i 1/3 sobama ,hotel La Riva u Giardini Naxosu 3* u 1/2 i 1/3 sobama),
  • Smeštaj u Napulju (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
  • Obilaske prema programu putovanja,
  • Usluge licenciranog vodiča grupe,
  • Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera,
  • Troškove organizacije i vođenja aranžmana. 

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • stanični vaučer 50 din ( plaća se u agenciji, za polaske iz Beograda)
  • Fakultativne izlete i ulaznice.
  • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) –zaboravak u hotelima sa 3 *- 4€ po noćenju / po osobi,a za boravak u hotelima sa 4 *–6€ po noćenju / po osobi po noćenju
  • gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012., plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 2 € po noćenju / po osobi, 2,50 € za boravak u hotelima sa 4*
  • gradska komunalna taksa za St. Alessio/Mascali koja se plaća na licu mesta na recepciji; u momentu objavljivanja ovog programa nije uvedena; ukoliko se do realizacije programa eventualno uvede, putnici će pre polaska o tome biti obavešteni, kao i o tačnom iznosu koji se na to ime plaća recepciji hotela.
  • gradska komunalna taksa za Gairdini Naksos za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* –2 € po noćenju / po osobi.
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
  • Individualne troškove putnika
  • Doplata za 1/1 sobu 50% 
  • Doplata za dodatno sedište u autobusu 80€

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

  • “Upoznajmo Rim” -Cena za odrasle 15€, za decu 10€ ( u cenu su uključene slušalice i lokalni vodič)
  •  Vatikanski muzeji- Cena za odrasle 40€/za decu 30€( u cenu je uračunata rezervacija, ulaznice, lokalni vodič i slušalice)
  • Poludnevni izlet- Sicilijanska sela- Cena za odrasle od 25€/deca 15€
  • Celodnevni  izlet- vulkan Etna i Katanija- Cena za odrasle od 35€/deca 20€
  • Celodnevni  izlet - Palermo i Monreale-Cena za odrasle 55€/ za decu 25€
  • Celodnevni  izlet- Sirakuza - Cena za odrasle 35€/za decu 20€
  • Poludnevni izlet- Taormina Cena za odrasle 20€/za decu 10€ (cena uključuje prevoz i povratnu kartu za žičaru)
  • Celodnevni  izlet- Ostrvo Kapri-Cena za odrasle 60€/ za decu do 11.godina 45€ ( cena uključuje brodsku kartu, vožnju žičarom)
  • poludnevni izlet u Pompeju cena za odrasle 40€/za decu 25€ ( cena uključuje ulaznicu, lokalni vodič, povratna vozna karta)

  Način plaćanja:

  • Placanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate.
  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
  • Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
  • Odloženo plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 10 i 20-og u mesecu, dospeće poslednje rate 01.10.2019.
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

  Popusti za decu u sobi sa roditeljima:

  • deca do 2 god. plaćaju samo prevoz 50€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle osobe)
  • I i II dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe, u sobi sa roditeljima; ostvaruju po 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)
  • deca 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

   

  Pravila i uslovi korišćenja kupona


  > Jedan kupon važi za jednu osobu

  > Možete preuzeti više kupona

  > Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

  > Na mestu korišćenja usluge na telefonu pokazati kupon

  > Kupon se dostavlja e-mailom. Sve rezervisane besplatne

  kupone možete videti i na vašem profilu, klikom na vaše ime

  i prezime, u delu "Moji kuponi"

  > Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

  > Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

  blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

  Kupon važi za jednu osobu

  > Jedna osoba može kupiti više kupona

  Ponuda obuhvata: Kupon kojim se ostvaruje popust na putovanje - Sicilija, letovanje: 500 din i već od 324€, za 8 noćenja i prevoz

  Pre uplate rezervisanog kupona pozvati na brojeve telefona: 065/320-62-20 ili 011/375-13-52 radi provere slobodnih mesta

  Po dobijanju kupona odmah kontaktirati agenciju radi rezervacije

  Detalji o firmi


  Eta Turs

  Obilićev Venac 18, TC City Passage, lokal 6.09

  Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapređujući svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima. Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.

  SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

  Slične ponude

  
  www.extrapopusti.rs
  kontakt@extrapopusti.rs
  066 54 20 809
  Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
  PIB:109566610
  © 2015 extrapopusti.rs

  Newsletter

  Prijavite se za najpovoljnije i najnovije ponude!

  Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

  ExtraPopusti svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

  uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

  i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... ExtraPopusti ima dnevne

  ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš


  Pogledajte i drugi sajt iz naše mreže

  Banka Intesa logo