POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI


Preuzmi Besplatan kupon i ostvari popust!! - SAMO JEDAN KLIK DO BESPLATNOG KUPONA

  • Bars tretman vam pomaže da promenite bilo koji aspekt u vašem životu

Bars tretman vam pomaže da promenite bilo koji aspekt u vašem životu


Stara cena: 6000 din

Cena: 2500 din

Ušteda: 3500 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


  • Bars tretman Vam pomaže da promenite bilo koji aspekt u Vašem životu sa kojim niste zadovoljni
  • Nisu potrebne nikakve prethodne pripreme

Access Bars je osnova jedne velike tehnike koja se zove Access Consciousness (Pristup Svesnosti), a to je set alata i tehnika dizajniranih tako da Vam pomognu da promenite bilo koji aspekt u Vašem životu sa kojim niste zadovoljni.Na glavi se nalaze 32 tačke, tzv. Barsi za sva životna područja: novac, kontrola, kreativnost, starenje, radost, tuga, seksualnost, isceljenje, mir itd. - koji kada se lagano dodirnu, dolazi do elektromagnetnog impulsa kojim se otpuštaju misli, uverenja, stavovi, gledišta, strahovi, emocije, predrasude, odluke, procene, verovanja, vezane za ta područja.

Otpuštanjem se dozvoljavaju nova primanja, ruše se podignute barijere i zidovi koje ste tokom života u sebe postavili i tako sebi dajete mogućnosti i prostora da životna područja u kojima se osećate „zaglavljenim“ postanu ponovo prohodna.

Blagodeti BARS tretmana​Promene nakon BARS tretmana su brzo vidljive u svim sferama života. Unutrašnji mir, bolji san, bolja koncentracija, više svesnosti, jačanje imuniteta, odlazak određenih bolesti, veći protok energije kroz telo su samo neke od promena koje ćete primetiti. Sam tretman utiče i na vitalnost i regulisanje telesne težine.Prilikom Bars tretmana ste u ležećem položaju, potpuno obučeni, osećate se lagano, opušteno, ako želite možete sve vreme ćutati i samo primati tretman. A ako želite možete  i postavljati pitanja i sagledavati svoje trenutno stanje i način poboljšanja, ne istražujući šta je uzrok. Moguće je da ćete u toku tretmana osetiti određene senzacije kao što su hladnoća ili toplota, bol ili osećaj energije u nekom delu tela, boje. Nakon tretmana osećaćete se kao da ste primili masažu ili da ste spavali nekoliko sati. Promene kod određenog broja ljudi su momentalne, a kod nekih dolaze kasnije.

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon možete iskoristiti odmah po preuzimanju.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Salon JK Queen

Maksima Gorkog 47, ulaz iz Cerske, lokal br.4

Radno vreme: pon-sub: 10-20h, ned: Ne radi

Frizerski salon ‘JK Queen’ pruža sve što vam je potrebno za negu kose i više od toga. Nalazi u jednom od najlepših delova Beograda, na Vračaru, u ulici Maksima Gorkog 47 (ugao sa Cerskom). Sve usluge u ovom salonu su podređene vašem ulepšavanju. Na jednom mestu možete naći sve frizerske usluge koje će ulepšati vašu kosu i negovati je. U salonu možete dobiti uslugu depilacije celog tela hladnim voskom. Higijena je zagarantovana! Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

https://www.extrapopusti.rs/
 https://www.extrapopusti.rs/Blog
 kontakt@extrapopusti.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:109566610
© 2015 extrapopusti.rs

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

ExtraPopusti svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ... ExtraPopusti ima dnevne

ponude za gradove Beograd,Novi Sad i Niš