ZakažiMi MojiDoktori


 • Beč - 2 noćenja, hotelski smeštaj sa doručkom, autobuski prevoz za 75€ i 490 din

Beč - 2 noćenja, hotelski smeštaj sa doručkom, autobuski prevoz za 75€ i 490 din


Stara cena: 1100,00 din

Cena: 490,00 din

Ušteda: 610,00 din

Podelite ovu ponudu:

* Kupon ćete dobiti u roku od 5 do 25 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom bilo koje banke.

* Kupon ćete dobiti u roku od 30 minuta ukoliko uplatu izvršite e-bankingom ili m-bankingom .

* Kupon ćete dobiti u toku dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom

kartice logo

Opis ponude • Beč - 2 noćenja sa doručkom
 • Autobuski pevoz
 • Hotelski smeštaj

Cena aranžmana: 75€ i 490 din 

Termini polaska: 

 • 14.02 - 18.02.2019 - popunjeno
 • 07.03 - 11.03.2019.

Beč je glavni grad Austrije. Grad leži na Dunavu, u najistočnijem delu Austrije, nedaleko od granice sa Slovačkom, Mađarskom i Češkom. Sa oko 1 690 000 stanovnika Beč je 10. najveći grad Evropske unije, najveći grad Austrije i njeno političko, ekonomsko i kulturno sedište. Jedna je od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja, grad koji je vekovima imao vodeću ulogu u kreiranju političke scene Evrope i ovog dela sveta. Beč je danas jedan od najvažnijih kongresnih centara na svetu i sedište mnogih međunarodnih institucija.

Linc je treći po veličini po veličini grad u Austriji, nalazi se na obalama reke Dunav. Ovaj grad je poznat po njegovim crkvama, muzejima i kulturnim manifestacijama. Linc je 2009. godine bio Kulturna prestonica Evrope. Sjajan grad za posetu i uživanje. Neke od znamenitosti Linca su: Crkva Svetog Martina (najstarija austrijska crkva), Mozarthaus, Hauptplatz (najveći gradski trg u Evropi), Mariendom (najveća crkva u Austriji), Lentos Art Museum.... Linc je poznat i po čuvenoj Lincer torti (Linzer Torte). Poseta ovom gradu ne može da prođe bez uživanja u ovoj ukusnoj poslastici. Restorani nude neka od najlepših kulinarskih specijaliteta, a kafići i taverne najbolja piva i vina. U centru grada nalaze se razne prodavnice za idealan šoping. Sve ovo čini da je Linc mesto za savršeno uživanje. 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (četvrtak) BEOGRAD – BEČ  Polazak iz Beograda sa parkinga pored direkcije “Laste” (Auto put Beograd-Niš broj 4.) u 22.00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 23.30h sa parkinga ispred Lokomotive. Lagana noćna vožnja preko Mađarske do Austrije uz pauze za odmor i po potrebi grupe.

2. dan (petak) PANDORF - BEČ  Dolazak u Pandorf  u jutarnjim časovima. Slobodno vreme u ovom outlet centru koji spada u najvece u Evropi sa velikim brojem popusta i robnih marki. Nastavak puta ka Beču. Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Beča autobusom. Šetnja kroz centar grada uz obilazak kompleksa carske palate Hofburg, španske škole jahanja, katedrale Svetog Stefana, glavne trgovačke ulice Kertner, najpoznatije bečke izložbene galerije Albertina, čuvene Bečke opere i hotela Saher, poznatim po svojoj Saher torti, kroz dvorski vrt, preko trga Marije Terezije do zgrade parlamenta i kvarta muzeja. Smeštaj u hotel. Nakon smeštaja slobodno posle podne. Ostatak dana slobodan za individualne obilaske i šoping. Noćenje.

3. dan (subota) BEČ – BADEN (fakultativno)  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do banje Baden, u blizini Beča. UcentrugradićaBadena, mestunalikbilokojemmanjemgraduAustrijemožeteposetitiveliku CrkvuSvetog Stefana, pozorišnitrgsateatrom Jubiläumsstadttheater, glavnigradski TrgHauptplatz nakojemsenalazenajvažnijazdanja (Gradskakuća - RathausiKaiserhaus). TusuiMuzejlutakaiigračaka, sinagoga, kaoi kućaLudvigavanBetovena - Beethovenhaus. Baden danas predstavlja glavno odredište Bečlija u slobodno vreme. U povratku zainteresovani gosti mogu ostati u kupovini u poznatom tržnom centru "SCS" i samostalno se vratiti do grada ili hotela. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (nedelja) BEČ  - ŠENBRUN  - DUNAVSKITORANJ - BRATISLAVA (fakultativnoDoručak.Slobodnovremeilimogućnostfakultativneposetedvorca Šenbrun. FakultativnaposetaDunavskogtornjasakojegsepruzanezaboravnapanoramaBecaiDunava. MogućnostfakultativnogodlaskauobilazakBratislave. Obilazakbratislavsketvrđave, kojaseuzdiženadstarimdelomgrada, radiupoznavanjasabogatomistorijomovoglepoggradaiznadDunava. Panoramskorazgledanjegrada, brdoSlavin, GlavniTrg, Pozoriste, KatedralaSv. Martina, MihaljskaKula, PalataGrasalković. Nakonzavršetkaobilaska, polazakizBratislavekaBeču, poputnikekojinisubiliuBratislavi. NastavakputovanjapremaSrbiji. NoćnavožnjakrozMadjarskusausputnimzadrzavanjimaradiodmorairegulisanjapasoškihformalnosti.

5. dan (ponedeljak)  BEOGRAD DolazakuBeogradujutarnjimsatima.

USLOVIPLAĆANJAIOSTALENAPOMENEPlaćanjesevršiudinarskojprotivvrednostipoprodajnomkursuBankaIntesenadanuplate.

USLOVI PLAĆANJA: 

 • 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT.
 • PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).
 • ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3*/4* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama.
 • obilaske prema programu (Beč – panorama grada)
 • troškove organizacije i vođstva puta
 • usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove
 • putno osiguranje u iznosu od 1 € po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5 € (0,6 – 16,99 g), 2 € (71-84g). Suma osiguranja 30.000€

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: 

 • izlet Baden 10€
 • Dvorac Šenbrun sa ulaznicom 25€ (Imperial Tour)
 • izlet u Bratislavu 15€
 • Dunavski toranj sa ulaznicom 10€

OPISI HOTELA:

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


Kupon važi za jednu osobu

> Jedna osoba može kupiti više kupona

Ponuda obuhvata: Kupon kojim se ostvaruje popust na putovanje - Beč - 2 noćenja, hotelski smeštaj sa doručkom, autobuski prevoz za 75€ i 490 din 

Pre uplate rezervisanog kupona pozvati na brojeve telefona: 065/320-62-20 ili 011/375-13-52 radi provere slobodnih mesta

Po dobijanju kupona odmah kontaktirati agenciju radi rezervacije

Kupon možete aktivirati do: 07.03.2019.

Detalji o firmi


Oktopod travel

Bojanska 7

Danas je "Oktopod" moderna  agencija sa tri poslovnice u Beogradu i po jednom poslovnicom u Nišu, Novom Sadu, Šapcu, Kragujevcu, Loznici i Kruševcu. “Oktopod” je iskusan i pouzdan organizator putovanaja u zemlji i inostranstvu. Naš tim čini više od 35 zaposlenih, kvalifikovanih radnika sa višegodišnjim iskustvom u turizmu (menadžeri, ekonomisti za turizam, referenti saobraćaja, komercijalisti, profesionalni vozači, referenti prodaje, iskusni pratioci grupa...). Pored fiksnog zakupa apartmanskih kapaciteta u Grčkoj, tu je i alotmanski zakup hotelskih kapaciteta kako u Grčkoj tako i u Turskoj, Italiji, Bugarskoj, do kojih je obezbeđen autobuski i avio prevoz. Tokom godine se, veoma intenzivno, organizuju putovanja sa posetom evropskim metropolama a, tu je i bogata turistička ponuda Srbije koja uvek ima svoje mesto u ponudi naše agencije.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

Lokacija firme


Udaljenost od centra grada je oko 2km

Da li imaš neka pitanja u vezi sa ovom ponudom?


Dodaj komentar / pogledaj sva pitanja »

Slične ponude