ZakažiMi


Popravka zuba belom plombom ili zamena sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca+poliranje zuba ili zalivanje fisura kod dece - Izaberite jednu stomatološku uslugu za samo 390 din!


Cena: 0,00 din

Neverovatan popust

Podelite ovu ponudu:

* Kupon ćete dobiti u roku od 5 do 35 minuta ukoliko uplatu izvršite karticom bilo koje banke.

* Kupon ćete dobiti u roku od 45 minuta ukoliko uplatu izvršite e-bankingom ili m-bankingom .

* Kupon ćete dobiti u toku dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom

kartice logo

Opis ponudeIzaberite stomatološku uslugu za 390 din u Stomatološkoj ordinaciji Kruna Dent!

Ponuda je istekla

1. ULTRAZVUCNO UKLANJANJE KAMENCA+POLIRANJE

Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca je potpuno bezbolna metoda uklanjanja tvrdih naslaga sa zuba koje se ne mogu ukloniti običnim pranjem zuba četkicom. Postupak je brz i efikasan i potrebno je da se obavlja redovno kako bi zubi ostali lepi i zdravi. Nakon ultrazvučnog uklanjanja kamenca vrši se poliranje zuba pastama kako bi površina zuba postala čista, glatka i manje podložna stvaranju kamenca. Poliranje zuba se vrši upotrebom specijalne abrazivne paste i rotirajuće četkice nakon čega zubi postaju 3-4 nijanse belji a pritom ne nastaju nikakva oštećenja zubne gleđi. Na ovaj način se uklanjanjaju razne diskoloracije i mrlje sa površine zuba, zaostale i mekše zubne naslage čime se sprečava taloženje bakterija i štite zubi od karijesa i neprijatnih oboljenja desni.

2. POPRAVKA ZUBA (mali karijes)

Popravka zuba neophodna je kada nastane neki problem na zubima. Ako vam se javi oštar bol u zubima verovatno je u pitanju karijes koji mora da se leči inače će u protivnom trajno da ošteti zube. Nelečeni karijes dovodi i do ispadanja zuba. Bol u zubima može da se javi sam od sebe, na dodir ili čak na promene toplo hladno. Ako prilikom unosa hrane ili pića osetite bol u zubima, verovatno je u pitanju pokvaren zub. Tada odmah morate kod zubara kako bi se pristupilo lečenju. Pokvareni zubi nisu samo estatski problem već mogu da izazovu mnoge druge bolesti. Popravka zuba obavlja se uz pomoć lokalne anestezije najčešće kratko traje i što je najvažnije, bezbolna je. Kada se karijes ukloni postavlja se plomba. Kada se popravi zub nanosi se plomba koja se prilagođava boji zuba. Plombe se izrađuju od veoma kvalitetnih materijala koji su dugotrajni i koji vremenom ne menjaju boju. Karijes je jedno od najčešćih oboljenja zuba i ukoliko se ne otklonina vreme može se iskomplikovati.

3. ZALIVANJE FISURA KOD DECE

Zalivanje fisura je potpuno bezbolna intervencija, koja traje samo nekoliko minuta, i sprovodi se na sledeći način:

1. temeljno se očiste grizne površine sa rotirajućom četkicom i pastom

2. fisure i jamice se premažu slabim kiselim rastvorom koji omogućuje da se materijal za zalivanje prilepi uz zub

3. pomenuti rastvor sa grizne površine se spere i zub se osuši

4. konačno, nanosi se masa za zalivanje koja se stvrdnjava specijalnim svetlosnim izvorom.

Zalivači se dobro retiniraju i dugo zadržavaju na griznim površinama zuba, sprečavajući pojavu karijesa. Pri redovnim kontrolnim stomatološkim pregledima se uočava da li je eventualno potrebno dopuniti zalivač u nekoj fisurici ili jamici.

4. ZAMENA SIVE PLOMBE BELOM (zamena jednopovršinske plombe)

Zamena dotrajale amalgamske (sive) plombe belom plombom (jednopovršinska) - sprečava nastanak sekundarnog karijesa, pojavu infekcije i bola u ustima, a samim tim prolepšava narušeni estetski izgled i poboljšavate zdravlje usta.

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


> Kupon se dostavlja e-mailom. Sve rezervisane i plaćene kupone možete videti i na vašem profilu, klikom na vaše ime i prezime, u delu "Moji kuponi"

> Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, kupon nije moguće iskoristiti!


> Ponuda obuhvata: Popravka zuba belom plombom ili zamena sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca+poliranje zuba ili zalivanje fisura kod dece - Izaberite jednu stomatološku uslugu za samo 390 din! 

Kupon važi za jednu osobu

Jedna osoba može kupiti više kupona

> Radno vreme:ponedeljak, sreda i cetvrtalk od 9h do 16h utorak i petak 10h do 20h

> Moguć je dogovor oko prepodnevnih termina

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na zakazani termin, obavezno javiti dan ranije

> Sa sobom poneti kupon

> Kupon se može iskoristiti do: ..

Napomena


Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila 

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite internet bankarstvom

Kupon ćete dobiti za jedan radni dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom

Detalji o firmi


Kruna Dent


U radu koristimo samo najkvalitetnije materijale. Kvalitet naših radova je naša najbolja preporuka. Stomatološka ordinacija Kruna Dent je opremljena savremenim aparatima. Od momenta kada prvi put pređete naš prag budite sigurni da ste na putu potpunog oporavka i trajnog rešavanja svih zubnih problema.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

Lokacija firme


Udaljenost od centra manja od 1km

Da li imaš neka pitanja u vezi sa ovom ponudom?


Dodaj komentar / pogledaj sva pitanja »

Slične ponude