POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

  • Dopler krvnih sudova nogu sa analizom krvi- Crp - Popusti

Dopler krvnih sudova nogu sa analizom krvi- Crp - Popusti


Stara cena: 5500 din

Cena: 2190 din

Ušteda: 3310 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Dopler krvnih sudova nogu sa analizom krvi- Crp - Akcija

  •  Dopler krvnih sudova nogu
  • Labaratorija-CRP

 

Dopler krvnih sudova nogu je  neškodljiva i bezbolna ultrazvučna dijagnostička metoda kojom se ispituju arterijski i venski krvni sudovi.

Postavljanjem ultrazvučne sonde na površinu donjih ektremiteta iznad ispitivanih arterija i vena, na jednostavan način se prikazuju željene strukture krvnih sudova. Ovom metodom prilikom ispitivanja arterija možemo otkriti eventualno suženje (stenoza) ili začepljenje (okluzija ili aterosklerotično začepljenje), patološko proširenje zidova (aneurizma), arterio-venske fistule (patološke komunikacije izmedju arterijskih i venskih sudova), a kod pacijenata koji su imali operativne procedure na arterijama nogu sa ugradjenim graftovima ili kod kojih je uradjen by-pass, možemo na redovnim kontrolama proveravati njihovu prohodnost i funkcionalnost.

Na vreme otkrivene promene u arterijama nogu značajno smanjuju rizik od teških komplikacija, kao što je gangrena, naročito kod pacijenata koji su u riziku od oboljevanja krvnih sudova i to kod dijabetičara, pacijenata sa povišenim vrednostima masnoća u krvi….

Takodje je veoma važno uraditi labaratorijsku analizu CRP-a   jer upravo njegova povišena vrednost može  biti pokazatelj da postoji veća mogućnost da pacijent dobije tromb.

Detalji o firmi


Gracia Medika

 Preuzmi cenovnik

Medicinska dokumentacija - Pročitaj

Koče Popovića 7, Centar

011/3285-140, 011/3285-145, 060/441-43-50, 060 4414-353


Radno vreme: pon-pet: 8-21h, sub: 9-15h, ned: Ne radi


U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine, Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.extrapopusti.rs

 kontakt@extrapopusti.rs

066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
© 2015 extrapopusti.rs

www.extrapopusti.rs/Blog

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

ExtraPopusti svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ...