ZakažiMi MojiDoktori


  • 3 ultrazvuka: štitasta žlezda, kolor dopler krvnih sudova vrata, mekih tkiva, žlezda

3 ultrazvuka: štitasta žlezda, kolor dopler krvnih sudova vrata, mekih tkiva, žlezda


Stara cena: 6000,00 din

Cena: 1890,00 din

Ušteda: 4110,00 din

Podelite ovu ponudu:

* Kupon ćete dobiti u roku od 5 do 35 minuta ukoliko uplatu izvršite karticom bilo koje banke.

* Kupon ćete dobiti u roku od 45 minuta ukoliko uplatu izvršite e-bankingom ili m-bankingom .

* Kupon ćete dobiti u toku dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom

kartice logo

Opis ponudeKompletan pregled vrata- 3 ultrazvuka: štitasta žlezda, kolor dopler krvnih sudova vrata, mekih tkiva, žlezda!

Ultrazvučni pregled sa color dopplerom štitaste žlezde i mekih tkiva vrata je bezbolna, neinvazivna dijagnostička metoda koja pomoći zvučnih talasa visoke frekvencije daje podatke o tkivu štitaste žlezde i mekim tkivima na vratu.

Ultrazvučni pregled sa color dopplerom štitaste žlezde i mekih tkiva vrata se radi kada postoji nasledna predispozicija za oboljenje štitaste žlezde, kod pojave uvećanja ili tvrdina u predelu vrata, kod upala, kao kontrolni pregled posle operacija u predelu vrata i u slučaju drugih oboljenja koja su u vezi sa štitastom žlezdom.

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde i mekih tkiva vrata omogućava da vidimo kako izgleda štitasta žlezda i meko tkivo oko nje – paraštitaste žlezde, mišići, vezivno-tkivni omotači, limfni čvorovi, pljuvačne žlezde. Može se videti njihov oblik, proceniti struktura, izmeriti veličina, a zahvaljujući opciji color doppler, može se dobiti uvid u stanje prokrvljenosti ispitivanog organa.

Ovaj pregled se radi na ultrazvučnom aparatu koji ima i opciju color doppler-a. Ultrazvulnom metodom na ekranu dobijamo sliku – dvodimenzionalni prikaz ispitivanog organa, u ovom slučaju štitaste žlezde i mekih tkiva vrata, a color doppler metodom možemo da merimo protok krvi kroz arterije koje snabdevaju krvlju ove organe.

 

Kako izgleda pregled?

Već je naglašeno da je pregled bezbolan, neagresivan i neškodljiv za pacijenta, a može dati značajne podatke i samim tim olakšati postavljanje tačne dijagnoze, lekaru koji pacijenta upućuje na pregled.

 

Takođe, uz pregledi se mogu raditi i kao preventiva, odnosno redovni sistematski pregledi u određenom životnom dobu ( uz srca,uz štitne žl., abdomena, dojki, dopler krvnih sudova vrata, i dr.), što u našoj ustanovi možete obaviti po pristupačnim cenama u okviru paketa pregleda za žene i muškarce.

 

Sam Uz pregled se obavlja tako što se interesna zona namaže gelom, koji omogućava bolji protok Uz talasa kroz kožu, i na to mesto se prisloni sonda ( emiter i primalac vraćenih Uz talasa). Sve ovo se obrađuje i prikazuje na ekranu u vidu dvodimenzionalne slike.Priprema za ove preglede uglavnom nije potrebna, a ukoliko jeste to se naglašava prilikom zakazivanja istih.

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


> Kupon se dostavlja e-mailom. Sve rezervisane i plaćene kupone možete videti i na vašem profilu, klikom na vaše ime i prezime, u delu "Moji kuponi"

> Kupon važi za jednu osobu

> Možete kupiti više kupona

> Obavezna najava unapred

> Pon-Pet:pon: 9.30h - 13.30h, uto-pet: 14h - 17h Sub:09h - 15h Ned: Neradan dan

> Kupon se može iskoristiti do: 31.01.2020

Napomena


Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila 

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite internet bankarstvom

Kupon ćete dobiti za jedan radni dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom

Detalji o firmi


Ordinacija Md Damnjanović

Vojvode Putnika 9/8  Mladenovac

Specijalistička ordinacija MD Damnjanović u Mladenovcu, Vojvode Putnika 9/8 prvi sprat, zgrada pored doma zdravlja Mladenovac.
Pregled ortopeda.
Pregled fizijatra
Ultrazvučna dijagnostika: kolor dopler, dojka, štitasta žlezda, meka tkiva vrata, prepona, aksila.
Preglede vrše lekari specijalisti.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

Lokacija firme


Udaljenost od centra grada je oko 28km

Da li imaš neka pitanja u vezi sa ovom ponudom?


Dodaj komentar / pogledaj sva pitanja »