POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

  • PRP tretman podmađivanja sopstvenom krvnom plazmom - lica ili kose–glave

PRP tretman podmađivanja sopstvenom krvnom plazmom - lica ili kose–glave


Stara cena: 22000 din

Cena: 8000 din

Ušteda: 14000 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


PRP tretman za podmladjivanje krvnom plazmom kože lica ili kose ! Gratis fototerapija! 

PRP tretman podmađivanja sopstvenom krvnom plazmom bogatom trombocitima koja stimuliše formiranje kolagena, a sve u cilju što bolje revitalizacije kože lica, vrata i dekoltea.PRP tretman se može koristiti sa koktelima za mezotepiju i biorevitalizaciju.

Ponuda obuhvata:

PRP tretman za podmladjivanje krvnom plazmom kože lica ili kose. Gratis fototerapija

Da li ste znali da naše telo u sebi ima mogućnost da regeneriše i leči tkivo na svim delovima kože?

Matične ćelije čine to svaki dan tokom celog našeg života. A upravo to radi i PRP tretman.Ova terapija je poznata i kao PRP tretman podmlađivanja vlastitom krvnom plazmom. Ovom terapijom (platelet rich plasma) se u kožu čoveka ubrizgava njegova sopstvena krvna plazma tehnikom mezoterapije. PRP tretman na prirodan način podstiče stvaranje kolagena, obnavlja volumen istanjene kože i stvara nove krvne sudove.

Indikacije i problemi koji se tretiraju PRP metodom su:

– Umoran izgled lica i podočnjaci

– Fine linije i bore

– Starenje i opuštena koža

– Ožiljici od akni

– Tanka i proređena kosa

– Loša tekstura kože i loš ten

– Nepravilnosti na koži

– Proširene pore na licu

– Opuštena kože vrata i dekoltea

 

PRP kose matičnim ćelijama

PRP kose je neinvazivna metoda biostimulacije sopstvenog tkiva poglavine faktorima rasta, koji se oslobađaju iz vlastitih trombocita

Proređivanje i opadanje kose može da bude traumatičan proces, koji je neretko izrazito vidljiv, ali i uporan. Iako na tržištu postoje brojni proizvodi koji su namenjeni ovom problemu, PRP tretman je jedno od najefikasnijih rešenja jer neposredno dolazi do ćelija kože glave i regeneriše ih.Radi se o regenerativnoj metodi koja pomoću trombocita, proteina i stimulatora rasta (koji se već nalaze u plazmi pacijenta) zaustavlja opadanje kose, obnavlja kožu glave, utiče na rast nove kose i utiče na debljinu dlake stimulišući već postojeći folikul.

Nakon uzimanja i obrade krvi, plazma bogata trombocitima i faktorima rasta se najtanjim iglicama injektuje u mezoderm kože poglavine gde stimuliše regeneraciju tkiva, cirkulaciju poglavine i revitalizaciju folikula što dovodi do zaustavljanja opadanja kose, poboljšanja kvaliteta postojeće i stimulaciju rasta nove kose.

Tretman je gotovo bezbolan uz obaveznu topikalnu anesteziju, a injektovanje obavlja sertifikovani lekar.

Detalji o firmi


Holimed Estetik - plastična i rekonstruktivna hirurgija

Trg Nikole Pašića br.7 ( IV sprat zgrada Borbe ) Beograd, Stari Grad
Telefon: 063/338 533, 063/663 763

Specijalistička ordinacija Holimed Estetik se bavi anti age medicinom, medicinskom kozmetologijom, kvantnom medicinom, posebnim procedurama za gubljenje telesne težine, oblikovanjem tela, uklanjanjem celulita,kao i plasticnom i estetskom hirurgijom.

Pored toga, tu su terapije za rešavanje erektilne disfunkcije kod muškaraca, odnosno lečenje impotencije.U Holimed estetik ordinaciji se posebna pažnja poklanja pacijentima sa problemima sa kososm, od opadanja, alopecija do generalizovane ćelavosti.

U svom radu Holimed estetik koristi vrhunske preparate i uređaje, sa posebnim pristupom svakom pacijentu i kreiraju plan terapije koji je individualno prilagođen svakom pacijentu.
Ordinacija Holimed estetik nastala je upravo sa idejom da svojim pacijentima omogući da ostvare svoje snove, budu ispunjeni samopouzdanjem i vode zaista srećan i slobodan život.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.extrapopusti.rs

 kontakt@extrapopusti.rs

066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
© 2015 extrapopusti.rs

www.extrapopusti.rs/Blog

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

ExtraPopusti svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ...