Ultrazvuk popusti

Ultrazvučni pregled dojki i aksila (pazušnih jama) sa dve sonde LINEARNOM I MATRIČNOM sondom u ordinaciji HRAST  2100 din

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/ultrazvuk/hrast-ordinacija-za-ultrazvucnu-dijagnostiku/ultrazvucni-pregled-dojki-i-aksila-pazusnih-jama-sa-dve-sonde-linearnom-i-matricnom-sondom-u-ordinaciji-hrast

Tri ultrazvuka: Ultrazvuk abdomena, ultrazvuk štitne, donjeg dela stomaka-mokraćne bešike ili prostate!  1990 din

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/ultrazvuk/gracia-medika/tri-ultrazvuka-ultrazvuk-abdomena-ultrazvuk-stitne-donjeg-dela-stomaka-mokracne-besike-ili-prostate

Ginekološki UZ ili UZ obe dojke za 790 din

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/ultrazvuk/specijalisticka-ginekoloska-ordinacija/ginekoloski-uz-ili-uz-obe-dojke-za-790-din

Ultrazvučni pregled po izboru: Ultrazvuk abdomena, ultrazvuk štitne, ultrazvuk donjeg dela stomaka-mokraćne bešike, ultrazvuk prostate! 700 din.

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/ultrazvuk/gracia-medika/ultrazvucni-pregled-po-izboru-ultrazvuk-abdomena-ultrazvuk-stitne-ultrazvuk-donjeg-dela-stomaka-mokracne-besike-ultrazvuk-prostate

Ultrazvuk srca sa dijagnostikom i preporukom terapije  1100 din.

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/ultrazvuk/sb-medic/ultrazvuk-srca-sa-dijagnostikom-i-preporukom-terapije

Ostale ponude ultrazvuka na popustu možete pogledati ovde

Ultrazvučni preglde može da pokaže da li se štitna žlezda možda uvećala ili na njoj ima izraslina u vidu čvorića. Pojačano ili smanjeno lučenje hormona štitaste žlezde odražava se na rad srca, metabolizam, nervni sistem, a kod žena i na reproduktivnu sposobnost.

Namirnice bogate jodom umanjuju rizik, dok ga stres povećava. Budući da do poremećaja u radu štitaste žlezde mnogo češće dolazi kod žena, one bi trebalo da budu znatno opreznije i da češće idu na kontrole.

To je naročito važno zbog činjenice da hipotireoza može negativno da se odrazi na menstrualni ciklus, plodnost i zdravlje bebe jer su tiroidni hormoni majke neophodni za pravilan razvoj ploda u prva tri meseca.

Ultrazvučni pregled abdomena i male karlice je bezbolni, neinvazivni pregled jetre, žučne kese, žučnih puteva, pankreasa, oba bubrega, nadbubrega, slezine, mokraćne bešike, prostate kod muškaraca, limfnih žlezdi, trbušne tećnosti, velikih krvnih sudova trbuha i trbušne šupljine. Ultrazvučni pregled abdomena omogućava da vidimo kako izgledaju organi trbušne duplje, da izmerimo kolika je njihova veličina, procenimo kakva je njihova gradja i struktura, da li u organima trbuha ima eventualnog patološkog sadržaja.

Reproduktivni hormoni kod žena

Reproduktivni hormoni kod žena: estradiol, FSH, LH, prolaktin, progesteron, testosteron – kompletna analiza

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/laboratorije/labomedica-poliklinika-i-laboratorija/reproduktivni-hormoni-kod-zena-estradiol-fsh-lh-prolaktin-progesteron-testosteron-kompletna-analiza

 • Analiza reproduktivnih hormona kod žena
 • Estradiol, FSH, LH, prolaktin, progesteron, testosteron
 • Poliklinika LaboMedica – Zvezdara
 • Izdvajamo da rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice.

Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama, brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći vaše vreme i novac.

Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača, u cilju što preciznijeg i bržeg diagnostikovanja nastalih bolesti ili tegoba i u skladu sa važećim principima i odredbama najviših svetskih standarda.

Ženski polni hormoni

 

Ženski polni hormoni osnova su polne funkcije žene. Uslovljavaju rast i razvoj polnih organa, sekundarnih polnih osobina, reprodukciju, oblikovanje koštanog sistema i složenog ponašanja. Polni hormoni se pretežno luče u jajnicima. Granuloza ćelije folikula jajnika luče estrogene pod uticajem luteinizirajućeg hormona hipofize (LH). Nakon ovulacije folikul se puni krvlju (corpus rubrum), i sa okolnim ćelijama čini žuto telo (corpus luteum) koje traje do sledeće menstruacije, ili, u slučaju trudnoće, luči estrogene i progesteron, zajedno s posteljicom. Estrogeni i gestageni spadaju u grupu steroidnih hormona što znači da nastaju iz holesterola i deluju preko intraćelijskih receptora.

Izlučivanje estrogena i progestagena je pod kontolom gonadotropina koje stvara hipofiza, regulacijom iz hipotalamusa (GnRH, hormon koji oslobađa gonadotropine).

Gonadotropini se luče u hipofizi (FSH i LH) i u posteljici (HCG). Sekreciju LH i FSH reguliše GnRH koji se stvara u hipotalamusu, a po građi je dekapeptid. FSH je hormon koji stimuliše folikule jajnika i lučenje estradiola. LH, luteinizirajući hormon, stimuliše intersticijalne ćelije jajnika i lučenje progesterona u žutom telu. HCG, humani horionski gonadotropin, hemijski i funkcionalno je sličan LH-u, a stvara ga posteljica. U hipotalamusu se stvara i PIH, prolaktin inhibirajući hormon koji koči lučenje prolaktina.

Estrogen

Tri glavna estrogena su estradiol (najjači), estron i estriol. Estrogeni deluju preko receptora u materici, vagini i dojki, hipotalamusu i hipofizi, manje u jetri, bubrezima , srcu i dr. Podstiču stvaranje progesteronskih receptora. Tokom puberteta uslovljavaju razvoj polnih organa i sekundarnih polnih karakteristika. Tokom reproduktivnog razdoblja utiču na proliferaciju endometrijuma s promenama na vratu materice i vagine. Imaju delimično i mineralokortikoidno dejstvo (steroidi) pa u drugoj fazi menstruacionog ciklusa uzrokuju retenciju soli i vode. Pozitivno deluju na koštanu masu sprečavanjem apsorpcije, a manjim delom i podsticanjem izgradnje kosti. Smanjuju rizik od ateroskletroze, jer povećavaju koncentraciju HDL u plazmi, a u većim dozama, delovanjem na hipofizu, sprečavaju ovulaciju kod žena, a kod muškarca s povećanim koncentracijama uzrokuju zastoj spermatogeneze i atrofiju testisa.

Upotrebljavaju se kod primarnog hipogonadizma (supstituciona terapija), kao hormonska kontracepcija, terapija u menopauzi, atrofičnog vaginitisa i kod karcinoma prostate. Zbog rastvorljivosti u lipidima mogu se primenjivati per os, intramuskularno, transdermalno ili vaginalno. Zanimljivo je da je estradiol jedan od lekova koji se mogu koristiti u transdermalnim oblicima. To su flasteri koji se lepe na mekane delove kože (npr. podlaktica), sadrže aktivnu materiju koju lagano ispuštaju tokom dužeg vremena pa nije potrebno često uzimanje oralnih preparata.

Nuspojave su hiperplazija endometrijuma (i karcinom), mučnina, povraćanje, edemi, napetost dojki, poremećaj funkcije jetre, povećan rizik od nastanka tromboembolije. U trudnoći se ne smeju uzimati jer uzrokuju malformacije fetusa, a nije isključeno, i povišeni rizik nastanka karcinoma kasnije.

Osim prirodnih estrogena danas su sintetisana brojna sintetska jedinjenja koja imaju estrogeno delovanje. Za njih je tipično da imaju estrogene efekte u daleko manjoj količini nego pravi estradiol. To su etinilestradiol, mestranol, kvinestrol, dietilstilbestrol.

Progestageni

Progestageni su steroidni polni hormoni koji imaju delovanje slično ili jednako progesteronu, prirodnom ženskom polnom hormonu kog luči žuto telo jajnika nakon ovulacije. Prirodni progesteron se danas vrlo retko koristi u kliničkoj praksi. Sam progesteron ima dodatno estrogeno, androgeno, anaboličko i kortikosteroidno delovanje pa je zbog toga problematičan. Zato su sintetisani brojni steroidi koji imaju progestagensko delovanje, ali imaju jače izraženo delovanje ili modulirano delovanje kako bi se postigao tačno određeni efekat. To su: norgestrel, gestoden, norgestimat, noretisteron, dienogest, norelgestromin, drospirenon, medroksiprogesteron, didrogesteron, tibolon, megestrol i dr. Kod njih je izolovano samo progesteronsko delovanje i noviji progestageni imaju vrlo malo nuspojava za razliku od klasičnog prirodnog progesterona i daleko manje povećavaju rizik od tumora.

Progestageni se koriste u brojnim stanjima kada je potrebno dodatno progestageno delovanje, ali najviše u hormonskoj terapiji u menopauzi i kao progestagenska komponenta oralnih kontraceptiva.

Početkom menopauze u ženi se stvara sve manje polnih hormona i njihova koncentracija u organizmu se smanjuje, što uzrokuje brojne promene u organizmu. Lečenje hormonima uklanja tegobe poput vazomotornih (napada vrućine, znojenje, promene raspoloženja, atrofični vaginitis), smanjuje rizik od cirkulatornih bolesti, smanjenje osteoporoze.

Postoje dve vrste preparata: sekvencijalni preparati kojima se estrogen unosi tokom 25 dana, progestagen zadnjih 10-13 dana terapije estrogenom, nakon čega sledi pauza od 5-6 dana kada nastupa krvarenje. Drugi način je kontinuirano uzimanje estrogena, a progestagen se dodaje prvih 10-13 dana svaki mesec. Uvođenjem progestagena smanjuje se hiperplazija endometrijuma uzrokovana estrogenima i rizik nastanka karcinoma endometrijuma.
Nuspojave su povećan rizik od karcinoma dojke i endometrijuma.

Progesteron

Progesteron se luči u žutom telu jajnika nakon ovulacije. Pod njegovim delovanjem endometrijum se menja kako bi postao spreman za implantaciju oplođenog jajašca. U slučaju trudnoće trofoblast luči horionski gonadotropin koji podupire funkciju žutog tela, a tokom trećeg meseca trudnoće posteljica počinje lučiti velike količine estrogena i progesterona, pa žuto telo gubi funkciju. Osim što sekrecijski menja endometrijum deluje na stvaranje žlezdanog dela dojke, podstiče odlaganje masti, povećava telesnu temperaturu, a zajedno s estrogenima u većim dozama koči ovulaciju.
Koristi se u preparatima za oralnu kontracepciju i hormonsku terapiju u menopauzi, i za lečenje metroragije, dismenoreje ili endometrioze. Veliki problem supstitucione postmenopauzalne terapije je taj što se javlja hipertenzija i povećani rizik razvoja karcinoma materice i dojke.Progesteron je neophodan za pravilno održavanje trudnoće. U slučaju pada potrebne koncentracije progesterona dolazi do spontanog pobačaja. U trudnoći se gestagenski preparati koriste tokom prvog trimestra za sprečavanje pobačaja.

Didrogesteron

Didrogesteron je oralni progestagen koji, za razliko od prirodnog progesterona ima čisto progesteronsko delovanje, bez propratnih androgenih, estrogenih, termogenih, kortikosteroidnih ili anaboličkih delovanja. Može podsticati sekrecionu fazu endometrijuma nezavisno od estrogena. Didrogesteron se koristi u lečenju svih ginekoloških poremećaja kod kojih je potrebno primeniti gestagene a to su hormonska terapija u kombinaciji sa estrogenima, fiziološka postmenopauza ili stanje nakon ovarijektomije, smetnje i poremećaji menstruacionog ciklusa kao što su nepravilni ciklusi zbog hormonskog disbalansa, disfunkcijska uterina krvarenja, dismenoreja, sekundarna amenoreja, menometroragija bez organskog uzroka. Nadalje, didrogesteron se primenjuje kod predmenstruacionog sindroma, endometrioze, neplodnosti zbog insuficijencije žutog tela, kod habitualnog i pretećeg pobačaja.

Ne sme se primenjivati u slučajevima nerazjašnjenih vaginalnih krvarenja, teških poremećaja funkcije jetre, ikterusa u trudnoći, Dubin-Johnsonovog sindroma, Rotorovog sindroma (idiopatska hiperbilirubinemija), u slučaju od progesterona zavisnog tumora u anamnezi.

Didrogesteron, kao i svi progestageni, može dovesti do retencije tečnosti, pa ga valja primenjivati sa oprezom u bolesnica sa srčanim bolestima, bolestima krvnih sudova i bubrega, dijabetesom, astmom, epilepsijom, migrenom ili drugim stanjima koja bi se mogla pogoršati retencijom tečnosti.
Nuspojave se javljaju retko i uglavnom ne zahtevaju prekid lečenja. Retka pojava krvarenja u sredini menstruacionog ciklusa prestaje s povećanjem doze leka. Retko se može javiti gubitak apetita, mučnina, napetost u grudima, glavobolja, vrtoglavica i osećaj nadutosti. Vrlo retka je pojava migrene, depresije, promena libida, promena vrednosti funkcija jetre i žutice.

Kombinacije estrogena i progestagena

Ove kombinacije se vrlo često koriste zbog supstitucione terapije. Sadrže i estrogen i progesteron. Sigurnije su za kliničku upotrebu od samih progestagena, a svrha im je imitiranje normalne hormonske uslove u žena pre menopauze. Puno su povoljniji sekvencijalni preparati, jer menjanjem koncentracija estrogena i progestagena u potpunosti se simuliraju funkcije jajnika.

Analiza polnih hormona

Analiza polnih hormona – FSH, LH, Estradiol

 

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/laboratorije/poliklinika-i-laboratorija-millenium-medic/analiza-polnih-hormona-fsh-lh-estradiol

 • Analiza polnih hormona
 • FSH, LH, Estradiol
 • Millenium Medic – Zvezdara

Na vreme uradite analizu polnih hormona, jer hormonski poremećaj može biti za razlog za neplodnost kod žene i kod muškarca.

Hormonski poremećaj može biti razlog za neplodnost i kod muškarca i kod žene. Npr. neplodnost testisa i slaba spermatogeneza kod muškaraca leži u nedostataku FSH ili LH, tako da se može pokušati lečiti hormonskom terapijom. Najznačajniji događaj u reprodukciji je ovulacija, a njeno predviđanje predstavlja osnovu fertilnog perioda.

Hormoni:

 • FSH – folikulstimulirajući hormon koji se izlučuje u prednjem režnju hipofize, a u jajniku potiče rast folikula. Pokazuje rezervu jajnika – povišene vrednosti upućuju na iscrpljenost jajnika, a vrednosti veće od 10 IU/L vrlo su verovatno povezane s otežanom sposobnošću začeća.
 • LH – luteinizirajući hormon koji se u pravilu promatra zajedno s FSH. Ako je povišen, a FSH u granicama normalnih vrednosti, najverovatnije je riječ o poremećaju u sklopu sindroma policističnih jajnika. Istodobno povišeni LH i FSH upućuju na prerano iscrpljenje jajnika.
 • E2 – estradiol, glavni ženski spolni hormon, kojeg luči folikul jajnika i pokazatelj je njegova rasta i sazrijevanja. Niske vrednosti uz povišen FSH dodatno potvrđuju dijagnozu preranog iscrpljenja jajnika.

servis klima uređaja

Kompletan godišnji servis klima uređaja + garancija godinu dana za 1000 din

Opis ponude


 • Kompletan godišnji servis klima uređaja
 • Garancija godinu dana
 • Besplatan dolazak servisera na kućnu adresu na udaljenosti do 10km od centra (Trg republike)
Za servisiranje klime ne treba čekati neugodan miris, loše hlađenje ili grejanje. Kako biste smanjili probleme sa alergijama, kijanjem, prehladama, vlagom i neprijatnim mirisima koji su prouzrokovani višemesečnim nagomilavanjem mikroorganizama, bakterija, plesni i gljivica, a opet kvalitetno rashladili životni prostor pobrinuće se tim koji će Vam u najkraćem roku priuštiti kompletnu uslugu.

Frigomanex je registrovan i ovlašćen servis za većinu klima koje se prodaju na našem tržištu.

Osnovni razlozi za servis su čistoća vazduha u prostoriji i čistoća uređaja, što omogućava nesmetan protok čistog vazduha i besprekoran rad Vašeg klima uređaja.

Kompletan servis klima uređaja obuhvata:

 • Kompletnu proveru instalacija
 • Skidanje prednje maske unutrašnje jedinice i čišćenje i pranje iste
 • Dezinfekciju i čišćenje filtera i sistema  (isparivač, kadica za odvod vode, turbina – mesto gde se skupljaju bakterije i plesni) – i to sve posebnom tečnošću za klime
 • Po potrebi i čišćenje spoljne jedinice
 • Provera rada elektronike
 • Provera nosača spoljne jedinice
 • Provera  nosača unutrašnje jedinice
 • Provera prohodnosti kondezacionih kanala
 • Provera pritiska freona u spoljnoj jedinici
 • Dopuna freona ukoliko je potrebno (GRATIS DO 100g)
 • Puštanje u rad klima uređaja i kontrola rada
 • I dobijate garanciju na servis godinu dana
 • Besplatan dolazak servisera na kućnu adresu na udaljenosti do 10km od centra (Trg republike) i kompletno servisiranje klime
 • Preko 10km doplata za dolazak je 500 din

NAPOMENA:

 • Servis ne obuhvata popravku neispravnog klima uređaja, i data cena ne obuhvata nedostatak gasa više od 100gr.
 • Ponuda se odnosi za sve klime i modele sem Fujitsu i General
 • Cena za Fujitsu i General je 3000 din i razlika može da se plati na licu mesta

Servis se radi zbog:

 • TEHNIČKE ISPRAVNOSTI UREĐAJA
 • PRODUŽETKA VEKA UREĐAJA ( Neodržavanoj i neočišćenoj klimi, kompresor radi pod opterećenjem pa mu je radni vek smanjen. “Ušteda” koja je ostvarena neservisiranjem klime vrlo brzo će nestati kroz račun za električnu energiju ili u krajnjem slučaju kupovinom novog uređaja.)
 • ČISTOĆE VAZDUHA U PROSTORU (Tek kada se oseti neprijatan miris ili kada uređaj ne hladi dovoljno, za pomoć se obraćaju serviserima. Ukoliko se klima ne čisti barem jednom godišnje, a u poslovnim prostorima i češće, klimi se smanjuje kapacitet, troši više električne energije, i postaje potencijalno rasadište bakterija. Primeri su legionarska bolest i koksaki virus)

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


> Tel: 011/37-51-352

> Kupon važi za jedan klima uređaj

> Možete kupiti više kupona

> Ponuda obuhvata: Redovan godišnji servis klima uređaja + garancija godinu dana za 1000 din

> Radno vreme: ponedeljak – nedelja od 09h do 20h

IZRADA WEB SAJTOVA

Opis ponude


IZRADA WEB SAJTOVA – POVOLJNO

Kontaktirajte nas:

Tel: 011/3751-352

Mob: 064 08 111 85

Mail: izradasajtavm@gmail.com

Cena obuhvata:
 •  Izrada web sajta
 •  Do 7 stranica + blog
 •  SEO optimizacija za svih 7 stanica
 •  prijavljivanje sajta na sve velike pretrazivace (google,bing,yahoo)
 •  Slajder
 •  Kontakt forma
 •  Povezivanje sa društvenim mrežama
 • CMS
 • MySQL
 • PHP
 • Web dizajn

Google AdWords Reklama

Pozicionirajte Vašu firmu u VRHU rezultata na Google pretraživaču. Značajno povećajte prihod preko dosad najsavršenijeg i najdirektnijeg sistema promocije proizvoda i usluga u svetu !

Google oglasi – fenomenalno marketing rešenje za vaš biznis

Povećajte profit svoje firme uz samo nekoliko klikova na Webu!

Vaša reklama na Googlu – pojavljuje se samo kada usko ciljani korisnici traže isključivo Vaše proizvode ili usluge. Na flajerima, bilbordima, radiju, televiziji, novinama, časopisima, Vašu reklamu uglavnom vide oni kojima Vaše usluge u tom trenutku nisu potrebne. Kada im budu potrebne, tražiće ih na Googlu, a Vas neće videti. Zato, budite na Googlu već danas!

Redizajn HTML web sajtova

Da li je vreme da zamenite svoje stare statičke HTML stranice web sajta. Statički HTML izumire, izrada sajtova je sada drugačija. Mi radimo prebacivanje statičkih web stranica u CMS ili radimo sajtove u wordpressu. Ako se dvoumite pogledajte zašto su statičke HTML stranice prevaziđene.

Da pođemo od toga da web sajt služi kakao bi prezentovao firmu, njen proizvod i uslugu, kroz web sajt može da predstavite sve vrline i kvalitete svog poslovanja. Veći utisak na posetioce ostavljaju brze, moderne i preglene web stranice, stranice moraju biti funkcionalne i o tome se mora razmišljati prilikom izrade sajta. Često se desi da imate dobar plasman na Googlu, (zašto je zaslužna optimizacija sajta) ali poslove dobijaju stranice koje su urađene jednostavnije i preglednije, naravno i na savremeniji način. Zastareo izgled sajta, tehnički pogrešno urađene ili zastareo kod.

Cena ne obuhvata:
 • 1. Domen i hosting paket

Prednosti Web sajta:

 • Ukoliko želite ozbiljno da se bavite poslom, bilo da razrađujete mali biznis ili već posudjete veliku firmu, neophodno je da imate Vaš prostor na internetu.
 • Pogotovo ako je reč o malim firmama kojima dobar sajt može doneti značajnu prednost u odnosu na konkurenciju, samim tim što će izgledati profesionalnije i imati pristup klijentima koji preferiraju da preko interneta imaju uvid u asortiman Vaših proizvoda/usluga.
 • Takvih klijenta je sve više, pa su i šanse da sklopite ili proširite neki posao veće.
 • Zbog toga imati svoj sajt više nije samo trend, već potreba
 • Na sajtu lako možete vi ili vaši radnici dodavati potrebne  informacije, a takođe možete ograničiti ili dodeliti privilegije za uređivanje stranica, tako da svako ko ažurira vaš sajt može imati sopstveno korisničko ime i lozinku i različite stepene ovlašćenja.
Danas, više potrošača koriste internet za traženje proizvoda ili usluga koje su im potrebne. Vaš mali biznis će dobiti kredibilitet. Svojim sajtom ćete se predstaviti potencijalnim korisnicima i ući u trku za njih sa svojim konkurentima. Za poslove koji se rade od kuće, to je naročito korisno, jer vi nemate objekat da promovišete svoje proizvode ili usluge.

– Izrađujemo WordPress sajtove koji su atraktivni, funkcionalni, SEO optimizovani, responsive dizajnirani i bezbedni.

– Nudimo kompletnu uslugu kada je u pitanju izrada WordPress sajtova.

– Od manjih prezentacionih web sajtova, do složenijih rešenja.

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


> Tel: 011/3751-352

> Kupon važi za izradu jednog Web sajta

> Možete kupiti više kupona

> Ponuda obuhvata: Izradu web sajta

Radno vreme: ponedeljak – subota od 09h do 18hp

 

Napomena


Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite internet bankarstvom

Kupon ćete dobiti za jedan radni dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom

proslava rodjendana

Proslavite rođendan Vašeg deteta u Žabac bowling centru na Vidikovcu za 14600 umesto 19600 dinara!

 

 

 

 • Proslava rođendana u Žabac bowling centru
 • Zakup prostora na 2 sata
 • Upotreba 4 staze za kuglanje
 • Jedno parče pice i po dva soka za svako dete
 • Ponuda važi za do 24-oro dece
 • Žabac bowling centar na Vidikovcu

Bliži se rođendan Vašeg deteta? Žabac Vam nudi savršeno rešenje!

U okviru ovog paketa devojčice i dečaci dobijaju svoj kutak u kojem na dva sata imaju na raspolaganju četiri staze za kuglanje.

Pored toga, svako dete dobija po jedno parče pice i po dva flaširana soka.

Na Vama je samo da pozovete drugare i zabava može da počne!

Da kuglaju umeju svi, jer ova igra ne zahteva neko prethodno znanje ili umeće i vrlo lako i brzo se ulazi u štos.  Iskoristite priliku da Vaše dete dugo pamti ovaj rođendan!

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


> Tel: 065/320-62-20

> Ova akcijska cena vazi isključivo uz kupon

> Ponuda obuhvata: Proslavite rođendan Vašeg deteta u Žabac bowling centru na Vidikovcu za 14600 umesto 19600 dinara!

Zakup prostora na 2 sata uz upotrebu 4 staze za kuglanje i po jedno parče pice i po dva soka za svako dete.

> Kupon važi za proslavu rođendana jednog deteta

> Radno vreme: ponedeljak-petak od 10h do 00h subota-nedelja od 10h do 01h

Ponuda važi za do 24-oro dece

> Jedna osoba može kupiti više kupona

Kuponi ne mogu da se spajaju.

Kuponi ne mogu da se koriste za organizovanje team buldinga.

> Sa sobom poneti Kupon