Hemijsko čišćenje Fleka

Portal ExtraPopusti u saradnji sa Hemijskim čišćenjem „Fleka“ svojim kupcima je omogućio kupovinu putem vaučera za veliki broj usluga sa popustom od 50%.

HEMIJSKO ČIŠĆENJE FLEKA

fleka-hemijsko-ciscenje-125346-88703Naša „Fleka“ može da odgovori na sve zahteve vezane za tekstil,obuću,kožu… Fleka se bavi industrijskim omekšavanjem. Ekološkim hemijskim čisćenjem. Pranjem veša. Bojenjem garderobe i farbanjem kože.

Kupovinom preko portala ExtraPopusti ostvarujete neverovatan popust na sve usluge Hemijskog čišćenja „Fleka“

 

 

Na ovom linku možete pogledati ponudu sa popusto za Hemijsko čišćenje Fleka:  http://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/ostalo/fleka-hemijsko-ciscenje/hemijsko-ciscenje-ili-bojenje-garderobe-za-400-din

Izaberite jednu od dve sjajne ponude za samo 400 din!

1. Hemijsko čišćenje (2 para pantalona ili 2 suknje ili 5 košulja ili mantil ili ćebe!)

2. Bojenje garderobe u crno ili teget (pantalona, farmerica, dukseva, košulja, majica ili suknji)

Pranje i peglanje odeće sastavni je deo obaveza svake domaćice, ali često ume biti veoma zahtevno, naročito kada su u pitanju košulje, koje za posao moraju izgledati besprekorno, ali i krupne stvari kao što su kaputi, jakne, ćebad, koje nije preporučljivo prati u mašini. A kako je zima za nama i vreme je da toplu odeću i debele pokrivače odložimo u plakare, pravo je vreme da posetite Hemijsko čišćenje Fleka i olakšate veiko prolećno spremanje!

Iskoristite priliku da, po više nego povoljnim cenama, brigu o vašim pantalonama, suknajma ili kaputima prepustite profesionalcima i tako sačuvate njihov oblik i boju tako da izgledaju kao da ste ih upravo kupili! Kupovinom vaučera po ceni od 400 din olakšaćete sebi hemijsko čišćenje ili bojenje garderobe!

Kupovinom preko portala ExtraPopusti ostvarujete neverovatan popust na sve usluge Hemijskog čišćenja „Fleka“

Pravila i uslovi korišćenja vaučera