kolor dopler krvnih sudova

Pregled krvnih sudova po izboru – kolor dopler krvnih sudova nogu ili ruku ili vrata | Popusti

  • Pregled krvnih sudova po izboru
  • Kolor dopler krvnih sudova NOGU ili RUKU ili VRATA

Sistematski pregled krvnih sudova u poliklinici Gracia medika u centru grada, pregled uključuje kolor dopler krvnih sudova nogu, krvnih sudova ruku i vrata! Kolor dopler krvnih sudova daje uvid u intenzitet protoka krvi kroz vene i utvrđuje da li postoje oštećenja vena ili začepljenja arterija. Pregled se preporučuje: osobama koje imaju hipertenziju i srčane tegobe, dijabetičarima, pušačima, osobama sa povećanom masnoćom u krvi.

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine (Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…). Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom.

Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.