Frizerski i kozmetički salon Don Vito

FRIZERSKI SALON

Portal ExtraPopusti u saradnji sa frizerskim salonom Don Vito  svojim kupcima je omogućio kupovinu putem vaučera za veliki broj frizerskih usluga sa popustom do 80%.

don-vito-studio-219459-127128Frizerski salon „Don Vito“ pronaći ćete u samom centru Beograda koji je namenjen ženama i muškarcima koji drže do svog izgleda. Njihov tim čine profesionalni frizeri iza kojih je dugogodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih klijenata kojima smo omogućili da imaju frizure u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Prilikom rada koriste se isključivo preparati renomiranih kozmetičkih kuća, koji neguju kosu od korena do vrhova, vraćajući joj sjaj i mekoću.

Na ovom linku možete pogledati sve ponude frizerskog salona „Don Vito“ po sniženim cenama:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

 

POPUSTI NA SVE FRIZERSKE I KOZMETIČKE USLUGE SALONA „DON VITO“

PONUDE SALONA „DON VITO“

1.  Muško šišanje + biotretman protiv peruti i opadanja kose!  Stara cena: 1000din  Cena: 390din

link ponude je:   http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

Pravilno i kvalitetno ošišana I oblikovana kosa jedan su od važnih uslova za održavanje lepote I zdravlja kako bi nam kosa postala ukras, a ne teret i briga. Iako se problem peruti I opadanja povezuje sa genetikom, stresom i raznim drugim faktorima često zanemarujemo i faktor naše nebrige, nezaintresovanosti i dizanje ruku od lepote i zdravlja nase kose. Tretman protiv peruti i opadanja kose – bio-vitaminski tretman, sprečava njeno opadanje, pospešuje rast i ponovo uspostavlja njen životni ciklus. Tretman se zasniva na mešavini aminokiselina, svih potrebnoh vitamina, kao i hranljivih prirodnih supstanci koje kroz kožu glave stižu do jezgra korena dlake, deponuje aktivne i hranljive materije, ojačavaju postojeću kosu, bude folikule, pospešuju rast kose i pomažu u njenom daljem formiranju.

2.  Farbanje izrastka + preliv + šišanje + feniranje + pakovanje i maska za oporavak kose + masaža glave!  Stara cena: 2700din  Cena: 990din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

990 din za farbanje izrastka + preliv + šišanje + feniranje (na ravno) + pakovanje i maska za oporavak kose + masaža glave + silikonske kapi u studiju Don Vito u centru grada! Lepa kosa je ukras svake žene, a za vaš ukras dozvolite da se pobrine vrhunska ekipa profesionalaca, u frizerskom salonu čije je prvo ime KVALITET a drugo DON VITO STUDIO. Savršeno i stručno isfenirana kosa vraća vam i daje i više od lepote i ličnog zadovojstva. Kada saberete svoje samopouzdanje, osmeh, lepotu i lično zadovoljstvo, dolazite do pravog odgovora a to je da nam date poverenje za tako nesto.

3. Šišanje + feniranje + pakovanje + masaža glave + silikon!  Stara cena: 1500din  Cena: 390din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

390 din umesto 1500 din za šišanje + feniranje (na ravno) + regenerativno arganovo pakovanje + masaža glave + silikonske kapi u studiju Don Vito u centru grada! Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera.  Izgledajte i osećajte se sjajno – posvetite svojoj kosi profesionalno feniranje kako bi ona u svakoj prilici bila jedan od vaših aduta!

4.  Feniranje+pakovanje+masaža glave+silikonske kapi!  Stara cena: 1500din  Cena: 290din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

290 din umesto 1500 din za feniranje + pakovanje za regeneraciju kose + masaža glave + silikonske kapi u studiju Don Vito u centru grada! Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera. Izgledajte i osećajte se sjajno – posvetite svojoj kosi profesionalno feniranje kako bi ona u svakoj prilici bila jedan od vaših aduta! Pakovanja i maske koje se u salonu koriste: REVLON.

5.  Uslužno farbanje+preliv+maska+masaža glave+silikonske kapi!  Stara cena: 1500din  Cena: 290din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

290 din umesto 1500 din za Uslužno farbanje + preliv + maska za oštećenu kosu + masaža glave + silikonske kapi u studiju Don Vito u centru grada! Kada vam je potrebna promena i nešto da razbijete monotoniju, kada želite da unesete malo zabave u svoj život i u njega unesete malo boje – osvežena farba ili potpuna promena ono su što vam treba! Odlazak frizeru oduvek je bio sjajan način da se žene oraspolože, osećaju bolje i izgledaju još sjajnije! Pakovanja i maske koje se u salonu koriste: REVLON.

6.  Kolorizacija kose, senčenje, pramenovi + feniranje + pakovanje!  Stara cena: 2700din  Cena: 1190din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

1190 din za kolorizaciju kose, senčenje, pramenove u dve ili više boja + preliv + feniranje (na ravno) + pakovanje i maska za oporavak kose+ masaža glave + silikonske kapi u studiju Don Vito u centru grada! Lepa kosa je ukras svake žene, a za vaš ukras dozvolite da se pobrine vrhunska ekipa profesionalaca, u frizerskom salonu čije je prvo ime KVALITET a drugo DON VITO STUDIO. Savršeno i stručno isfenirana kosa vraća vam i daje i više od lepote i ličnog zadovojstva. Kada saberete svoje samopouzdanje, osmeh, lepotu i lično zadovoljstvo, dolazite do pravog odgovora a to je da nam date poverenje za tako nesto.

7.  Uslužno farbanje + feniranje + pakovanje + masaža glave + silikonske kapi!  Stara cena: 1500din  Cena: 390din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

390 din umesto 1500 din za uslužno farbanje + feniranje (na ravno) + regenerativno arganovo pakovanje + masaža glave + silikonske kapi u studiju Don Vito u centru grada! Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera. Izgledajte i osećajte se sjajno – posvetite svojoj kosi profesionalno feniranje kako bi ona u svakoj prilici bila jedan od vaših aduta!

8.  Dubinsko pranje i revitalizacija kose!  Stara cena: 1100din  Cena: 350din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

350 din za dubinsko pranje i revitalizaciju kose u studiju Don Vito u centru grada! Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera. Pakovanja i maske koje se u salonu koriste: REVLON.

9.  Farbanje izrastka + preliv + šišanje + pakovanje + masaža glave!  Stara cena: 2000din  Cena: 790din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

790 din za farbanje izrastka + preliv+ šišanje + pakovanje + masaža glave + silikonske kapi u studiju Don Vito u centru grada! Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera. Farbe: Alfaparf. Pakovanja i maske koje se u salonu koriste: REVLON.

10.  HIT PONUDA! 490 din za depilaciju celog tela (ruke, noge, plitke prepone) + gratis nausnice!  Stara cena: 2100din  Cena: 490din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

Naš salon osim ”PONUDE” vrši veliki spektar ostalih frizerskih usluga kao i usluge depilacije, manikira, pedikira, nadogradnje ili izlivanje noktiju… Salon  nudi takodje veliki broj  A K C I J A  I  GRATIS USLUGA.DON VITO STUDIO nalazi se u centru grada u Brankovoj 24 izmedju Zelenog venca i Brankovog mosta. Lokacija salona je u samom centru poslovnog, trgovinskog a verovatno I najlepšeg dela grada, tako da se nadamo da smo za tu  lepotu jednim  delom zaslužni i mi.  PROVERITE!

11.  Depilacija + šišanje + feniranje + pakovanje + masaža glave + silikonske kapi!  Stara cena: 3200din  Cena: 1100din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

U studiu Don Vito prepustite se stručnim licima koji će ukloniti baš svaku dosadnu, neželjenu dlačicu, a vi ćete se osjećati fenomenalno! Depilacija hladnim voskom je sigurno jedno od najboljih rješenja, jer ne samo što dlačice neuporedivo sporije rastu, već postaju tanje i slabije u korenu.Budite lepe i negovane, i zakažite vaš tretman! Uvereni smo da ćete iz salona izaći zadovoljni i da ćete se i opet vrlo rado vratiti. NAPOMENA: koristi se hladni vosak, a prepone i intimne regije toplim voskom za jednokratnu upotrebu. Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera.

12.  Ojačavanje noktiju gelom ili nadogradnja noktiju + šišanje + feniranje + pakovanje + masaža glave!  Stara cena: 4200din  Cena: 1100din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera. Nokti treba uvek da izgledaju besprekorno i negovano, jer čvrsti i lepi nokti su uvek u trendu! Ne dozvolite da Vas pogled na ruke i nokte podseti na Vaše malo nesavršenstvo. Srećom, tu su alternativne kozmetičke tehnike koje će Vam pomoći da ojačate slabe, lomljive nokte ili nadogradite postojeće nokte. Priuštite svojim noktima kompletnu negu!

13.  30 minuta solarijuma + šišanje + feniranje + pakovanje + masaža glave!  Stara cena: 4000din  Cena: 1100din

Link ponude je:  http://www.extrapopusti.rs/beograd/lepota/don-vito-studio

Preplanulo žensko telo je veoma izazovan prizor, a najjednostavniji i najbrži način da pocrnite jeste solarijum. Studio Don Vito Vam je pripremio ponudu koja će Vam pomoći da steknete prelepi bronzani ten! Lepa, negovana, zanosna i bujna kosa – volimo da je vidimo na drugima, a još više na sebi. Gotovo da nema muškarca koji se za lepom kosom neće okrenuti. Ipak, takva frizura rezultat je nege i profesionalnih tretmana kod veštih frizera.

Portal ExtraPopusti sarađuje sa mnogim frizerskim, kozmetičkim i laserskim salonima i pruža sjajne usluge po sniženim cenama.

Sve salone možete pogledati na ovom linku:  http://www.extrapopusti.rs/firme/beograd/lepota