Prdikir i manikir

Korekcija ojačanih noktiju

Korekcija ojačanih noktiju se radi nakon mesec dana od izlivanja, ojačanja ili nadogradnje noktiju gel tehnikom. Gel tehnika je metoda održavanja noktiju koja se primenjuje već dugi niz godina. Alternativa gel tehnike je i akril tehnika. Akril i gel tehnika se razlikuju po vrsti materijala sa kojim se radi i načinu sušenja. Za gel tehniku izlivanja, nadogradnje ili ojačanja noktiju je obavezno potrebna UV ili LED lampa. Kada gel dođe u dodir sa UV ili LED svetlošću hemijski sastav se menja i on postaje čvrsta masa. Akril, sa druge strane, ima dve faze – tečnu i čvrstu. Kada četkicu za akril natopljenu tečnom fazom dodamo čvrstoj fazi dobijamo masu nalik pasti. Takvu masu možemo oblikovati po želji kroz desetak sekundi dok ona ne postane potpuno čvrsta. Međutim, akril nikad ne može imati završni sjaj kao što to imaju gelovi. Nokat urađen akril tehnikom moramo premazati visokim sjajem koji se opet fiksira u UV ili LED lampi.

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/pedikir-i-manikir

330 din za gel lak sa manikirom!

Nokti tretirani gel lak tehnikom su estetski lepši, zdravstveno jači i ostaju uredni i do čak 20-ak dana, odnosno ne traže poseban svakodnevni tretman održavanja. Po ceni od samo 330 dinara neka vaši nokti zablistaju u željenoj boji, a oni će biti lepi i sjajni u narednih 20-ak dana!

U salonu Plava Princeza očekuje vas prijatan ambijent, izuzetno kvalitena usluga ljubaznih radnica koji su postavili imperativ kvaliteta i prvoklasne usluge.

Kompletan medicinski pedikir sa trajnim lakom + masaža stopala i pakovanje za 890 din!

– Medicinski pedikir podrazumeva tretman zdravstvenih problema koje nalazimo na stopalima: jako zadebljane kože i problema kao što su urasli nokti, gljivice, kurije oko, dijabetičko stopalo, pukotine i sl.

– Medicinskim pedikirom će Vam bezbolno ukloniti sve vrste žuljeva (meke i tvrde) ili urasle nokte, bezbedno ukloniti sve problematične promene na stopalima.

600 dinara za Spa manikir!

  • Obradu zanoktica
  • Sređivanje noktiju
  • Tretman za zanoktice
  • Piling
  • Masku
  • Parafinsko pakovanje

– Izgled noktiju nam otkriva koliko osoba vodi računa o sebi, koliko ih neguje, ali i kakvo je njeno zdravstveno stanje. Većina ljudi priznaje da prvo što primećuje kada se upoznaje sa drugom osobom, su ruke, odnosno nokti.

– Zdravi nokti koji ne pucaju nisu nemoguće misija, samo je potrebno posvetiti im vremena i pažnje.

– Najbolji način da sprečite zanoktice je da brinete o kožici oko noktiju.

Trajni franch samo 660 din umesto 1250 din + gratis ukrašavanje dva nokta!

Želite uredne i elegantne nokte bez da to bude previše napadno? Francuski manikir je prava stvar za Vas!

Negovane ruke i nokti mogu mnogo da otkriju o ženama. Od pre pet godina kada se pojavila metoda ulepšavanja noktiju poznatija kao francuski manikir i dalje je vrlo popularna.

Francuski manikir je sinonim elegancije i stila! Zahvaljujući domišljatim kozmetičarkama, sada možete imati šarene i zanimljive nokte koji liče na prava umetnička dela. Međutim, ako ste ljubitelji klasičnih i urednih noktiju koji nikada neće izaći iz mode, onda predlažemo da ne propustite sjajnu ponudu salona lepote Viktorija City i ulepšate Vaše nokte trajnim franch-om za samo 660 din uz gratis ukrašavanje dva nokta!

https://www.extrapopusti.rs/ponude/beograd/pedikir-i-manikir