teretana popust

Mesec dana neograničenog korišćenja teretane na najsavremenijim spravama i kardio programom za dame i muškarce + GRATIS konsultacije u vezi treninga

Stara cena: 2000din

Cena: 950din

Stručni i visoko obrazovani tim fitnes centra AIR GYM pružiće Vam kvalitetne i korisne savete vezane za ishranu, vežbanje i zdrav život, kako biste što brže stigli do željenih rezultata. Ukoliko ste početnik, trener će zajedno sa Vama vežbati nekoliko treninga, kako bi Vas upoznao sa spravama i pravilnim načinom vežbanja. Takođe, svim našim članovima obezbeđujemo individualni program vežbanja, izrađen samo za Vas i usklađen u skladu sa Vašim mogućnostima i ciljevima.Air Gym smešten u jednoj od najdužih ulici u Beogradu, Braće Jerković, broj 74f, svojim članovima nudi razne vrste treninga:

– Samostalno (slobodno vežbanje)

– Poluindividualne treninge

– Personalne treninge

– Kondicionu pripremu sportista

– Treninge snage

– Kardio treninge

– Vežbe istezanja i oblikovanja

– Vežbe za redukciju telesne težine

– Prodaju proteina

Sa željom da Vam ponudimo vrhunske uslove, naš centar smo opremili najnovijim spravama vodećeg svetskog proizvođača fitnes opreme, koju karakteriše odlična anatomska prilagodljivost, nečujnost, kao i minimalna mogućnost pogrešnog izvođenja vežbi. Sva oprema je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vežbanje za postizanje željenih rezultata.

Pravila i uslovi korišćenja vaučera


> Tel: 065/320-62-20

> Ova akcijska cena vazi isključivo uz kupon

> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Jedna osoba može kupiti jedan kupon za sebe i više kupona na poklon

> Ponuda obuhvata: 950 din umesto 2000 din za mesec dana neograničenog korišćenja teretane na najsavremenijim spravama i kardio programom za dame i muškarce + GRATIS konsultacije u vezi treninga u LUX teretani Air Gym!

> Nakon isteka roka iskoristivosti, kupon se više ne može koristiti

> Ponuda važi samo za nove članove

> Radno vreme: od 08:00 do 23:30 casova