POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

  • Body mezo fit tretman za mršavljenje i smanjenje obima (mezoterapija lipoliticima, stimulacija mišića ).Popust

Body mezo fit tretman za mršavljenje i smanjenje obima (mezoterapija lipoliticima, stimulacija mišića ).Popust


Stara cena: 16000 din

Cena: 7000 din

Ušteda: 9000 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Body mezo fit tretman za mršavljenje i smanjenje obima (mezoterapija lipoliticima, stimulacija mišića ).Popust.

Body mezo fit tretman za mršavljenje i smanjenje obima (mezoterapija lipoliticima – jedna ampula + stimulacija mišića elektromagnetnim talasima na HIFEM aparatu)

Mezoterapija u borbi protiv viška kilogramaMezoterapija  je estetski tretman koji se sve češće primenjuje u borbi protiv viška kilograma. Ovaj tretman se sastoji od ubrizgavanja koktela aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože.Aktivni sastojci u koktelu su obično prirodni sastojci poput vitamina, minerala, enzima i aminokiselina. Oni se ubrizgavaju direktno u problematična područja kože, gde deluju na smanjenje masnih naslaga, poboljšavajući cirkulaciju krvi i limfe.Efekti mezoterapije lipoliticima  mogu biti vidljivi već nakon prvog tretmana, ali se najbolji rezultati postižu nakon serije od nekoliko tretmana. Pored smanjenja obima, ova terapija može poboljšati tonus kože, hidrataciju i elastičnost kože.Elektrostimulacija HIFEM aparatom za stimulaciju mišića i oblikovanje tela je metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme, kod mršavljenja i smanjenja obima kao i celulita.

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Kupon odštampajte i ponesete sa sobom
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu

Detalji o firmi


Holimed Estetik - plastična i rekonstruktivna hirurgija

Telefon: 011/749-56-76, 063/663-763

Radno vreme: ponedeljak-petak od 10 do 21 h

Ulica Hercegovačka 21, XIV sprat, broj 1403, Belgrade, Serbia

Specijalistička ordinacija Holimed Estetik se bavi anti age medicinom, medicinskom kozmetologijom, kvantnom medicinom, posebnim procedurama za gubljenje telesne težine, oblikovanjem tela, uklanjanjem celulita,kao i plasticnom i estetskom hirurgijom.

Pored toga, tu su terapije za rešavanje erektilne disfunkcije kod muškaraca, odnosno lečenje impotencije.U Holimed estetik ordinaciji se posebna pažnja poklanja pacijentima sa problemima sa kososm, od opadanja, alopecija do generalizovane ćelavosti.

U svom radu Holimed estetik koristi vrhunske preparate i uređaje, sa posebnim pristupom svakom pacijentu i kreiraju plan terapije koji je individualno prilagođen svakom pacijentu.
Ordinacija Holimed estetik nastala je upravo sa idejom da svojim pacijentima omogući da ostvare svoje snove, budu ispunjeni samopouzdanjem i vode zaista srećan i slobodan život.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.extrapopusti.rs

 kontakt@extrapopusti.rs

066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
© 2015 extrapopusti.rs

www.extrapopusti.rs/Blog

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

ExtraPopusti svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ...