ZakažiMi

Za poslovne partnere

 

Ukoliko želite da predstavite svoj proizvod/uslugu ili želite da poboljšate svoje poslavanje na pravom ste mestu. Ovaj vid marketinga Vam omogućava potpuno besplatnu reklamu za Vašu firmu koja može trajati onoliko dugo koliko ste Vi zainteresovani za istu. Marketinška kampanja je zamišljena tako da reklamiramo Vašu firmu i Vašu uslugu/proizvod i zavisno od usluge/proizvoda biramo ciljnu grupu. Na ovaj način će i broj Vaših kupaca biti veći. Reklamu o uslugama ili proizvodima koje nudi Vaša firma šaljemo na mailing listu hiljade korisnika, a pored toga Vaša reklama će se videti i na najpopularnijim društvenim mrežama kod nas Facebook,twitter,google+ i druge.

Za više informacija o ovom načinu reklamiranja možete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem maila na kontakt@extrapopusti.rs ili na brojeve telefona:

011/37-51-352

066 54 20 809

Predsavitćemo korisnicima sve ono što nudite!

Promovisaćemo Vašu firmu potpuno besplatno!

Reklama je neograničena na našem web portalu!

Najbolji način da privučete nove klijente i da povećate prodaju!

Pošaljite nam ponudu

Ako želite neku od usluga iz Vašeg poslovanja ponuditi velikom broju korisnika putem ExtraPopustiili ako biste želeli da saznate više o tome kako poslujemo, javite nam se na kontakt@extrapopusti.rs  ili telefonom. Naši prodajni predstavnici javiće Vam se u najkraćem mogućem roku.

Ko koristi ExtraPopusti?

ExtraPopusti ima veliku i traženu potrošačku publiku do koje je teško dopreti koristeći tradicionalno oglašavanje. Naši korisnici su većinom mlade, edukovane i dinamične osobe koje vole dobre prilike i provode. 

ExtraPopusti služi korisnicima kao pouzdan vodič za nova i zanimljiva iskustva zato poklanja posebnu pažnju kvalitetu usluga u svojoj dnevnoj ponudi. Zbog privlačnih ponuda i atraktivnih popusta dnevne posete stranicama ExtraPopusti broje se u nekoliko hiljada. Svi posetioci će videti Vašu ponudu, a neki od njih postaće i Vaši novi klijenti. Istraživanje je pokazalo da veliki broj ExtraPopusti potrošača postaju redovni kupci naših poslovnih partnera.  

Istovremeno, ExtraPopusti korisnici dalje šire vest o Vašim uslugama koristeći internet, email, SMS, Facebook i ostale društvene mreže .