POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI

  • Ultrazvučni pregledi:uzltrazvuk štitne i ultrazvuk dojke,t3,t4,tsh, Akcija

Ultrazvučni pregledi:uzltrazvuk štitne i ultrazvuk dojke,t3,t4,tsh, Akcija


Stara cena: 10170 din

Cena: 4700 din

Ušteda: 5470 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Ultrazvučni pregledi:uzltrazvuk štitne i ultrazvuk dojke,t3,t4,tsh, Akcia

Šta je ultrazvuk štitne žlezde?

Ultrazvuk predstavlja siguran i bezbolan pregled. Proizvodi slike unutrašnjosti tela koristeći zvučne talase. Ultrazvučno snimanje se takođe naziva ultrazvučno skeniranje ili sonografija.

Koristi malu sondu koja se zove pretvornik i gel koji se postavlja direktno na kožu. Visokofrekventni zvučni talasi putuju od sonde kroz gel u telo. Sonda sakuplja zvukove koji se odbijaju. Računar koristi te zvučne talase da bi stvorio sliku.

Ultrazvučni pregledi ne koriste zračenje (kao što se koristi sa rendgen zracima). Pošto su slike snimljene u realnom vremenu, one mogu prikazati strukturu i kretanje unutrašnjih organa tela. Takođe mogu pokazati da krv teče kroz krvne sudove.

 

Ultrazvuk dojki

Ultrazvuk je široku primenu dobio u dijagnostici oboljenja dojke, jer je neškodljiv i efikasan. Preporučuje se svim ženama da nakon 30 godine života redovno kontrolišu dojke, što znači da je minimalno potrebno jednom godišnje uraditi ovaj pregled. Uz samopregled dojki i eho dojki može se uvek na vreme otkriti eventualno postojanje patoloških promena u dojkama što pojednostavljuje i olakšava lečenje. Ovaj pregled se kod žena u fertilnom periodu radi 7 dana nakon prestanka krvarenja kod menstrualnog ciklusa.

Detalji o firmi


Gracia Medika

Koče Popovića 7, Centar

011/3285-140, 011/3285-145, 060/441-43-50, 060 4414-353


Radno vreme: pon-pet: 8-21h, sub: 9-15h, ned: Ne radi

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine, Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA
www.extrapopusti.rs

 kontakt@extrapopusti.rs

066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB:112032720
© 2015 extrapopusti.rs

www.extrapopusti.rs/Blog

Preuzet besplatan kupon Vam omogućava da iskoristite popust na određenu robu ili uslugu i platite na licu mesta, bez odlaska u poštu/banku ili plaćanja ebanking nalogom.

ExtraPopusti svakog dana nudi privlačne i vrlo povoljne ponude proizvoda i usluga

uz popuste do 90%.laboratorije,hrana i piće, putovanja, zdravlje, kozmetičke usluge,fitnes

i sport, obrazovanje,pedikir i manikir,wellness,stomatologija ...