Gracia Medika Popusti i Akcije

Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara. Kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara iz renomiranih beogradskih bolnica. 

Ginekologija, fizijatrija, hirurgija i estetska medicina su primarne oblasti rada poliklinike, ali u skladu sa medicinskim stanjem i zahtevima pacijenata, pružamo i konslutantske usluge lekara svih specijalnosti i grana medicine. Jer zdravlje pacijenata nam je na prvom mestu!

Posebno smo ponosni na činjenicu da je našem stručnom timu etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima tako u svim fazama terapije.

Zaposleni u poliklinici Gracia Medika se angažuju i na zdrastveno-vaspitnom radu. Na popularizaciji zdravih načina života, na prevenciji bolesti i na odstranjivanju faktora rizika.

Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda nudimo:
– kompletnu zdrastvenu zaštitu i prevenciju – rano otkrivanje bolesti.
– specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skadu sa posebnim programom preventive.

Oprema u našoj Poliklinici je sertifikovana, inovativna i prilagođena naporima naših lekara da na najbolji, najsigurniji i najprecizniji način utvrde dijagnozu i obezbede proces lečenja.

Ambijent je moderno dizajniran i uz izuzetno ljubazno osoblje stvara prijatnu atmosferu i uliva poverenje, dok odlična lokacija naše zdrastvene ustanove (u samom centru Beograda, nadomak Glavne železničke stanice i međunarodne Autobuske stanice.) obezbeđuje laku dostupnost.

Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdrastvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdrastvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina).

Sigurni da uvek možemo da izađemo u susret svim Vašim medicinskim potrebama, očekujemo Vas, da zajedno vodimo računa o Vašem zdravlju.

Poliklinika po Vašoj meri, Gracia Medika.

Popusti, Kuponi, Popusti Beograd, Kuponi za popust